Officiële Open Monumentendag website van Gemeente Hoeksche Waard

Te winnen prijzen

Onder de deelnemers van de Hoeksche Waard Discovery, die hun vragen ingeleverd hebben, worden leuke prijzen verloot. Hoe meer antwoorden je goed hebt, hoe groter de kans is dat je een prijs wint! Heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan nu gratis aan!

De prijzen die te winnen zijn met de Hoeksche Waard Discovery 2022 zijn; een badlaken van Natuurlijk Hoeksche Waard, een thermosfles van Natuurlijk Hoeksche Waard en een mok van Natuurlijk Hoeksche Waard. Het badlaken is 140cm bij 70cm en van heerlijke zachte kwaliteit. De thermosfles (0,5 liter) is een duurzame oplossing voor zowel koude als warme dranken. Koude dranken blijven 24 uur koud en warme dranken blijven 12 uur warm in deze stijlvolle thermosfles. De mok kan in de vaatwasser en deze wil je als echte Hoekschewaarder natuurlijk hebben!

 

Te winnen prijzen bij photobooth (in Museum Hoeksche Waard)

Maak je eigen foto en krijg deze direct mee, laat je mailadres achter en wij kiezen de leukste 3 foto’s uit en deze krijgen de foto op een mok gedrukt thuisgestuurd. 

MEEDOEN

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 9 september 2022 de spelinformatie in je mailbox. Liever niet digitaal? Op de hoofdlocatie (Museum Hoeksche Waard) zijn geprinte versies van het spel beschikbaar. Houd deze website en/of social media in de gaten voor de laatste informatie.